Radvanská cesta, 946 32 Marcelová H-P 8:00-17:00, SZ 8:00-12:00
SK HU

Szolgáltatásaink

Szolgáltatások

Üdvözli Önt az EURO 3 SLOVAKIA TRADE!

Gépvásárlás A-tól Z-ig

Tehergépjármű-vásárlás kényelmesen

Ahhoz, hogy a tehergépjármű-vásárlás komplikációk nélkül valósuljon meg, számos szolgáltatással állunk rendelkezésére. Önnek csak ki kell választania a megfelelő járművet vagy munkagépet. A tehergépjárművek eladása után következő hivatali ügyintézést, vagy a beszerzést teljes egészében ránk bízhatja. Ugyanígy, megbízható partner segíti Önt a finanszírozás, a biztosítások, későbbiekben szükséges alkatrészbeszerzések vagy akár a GPS nyomkövetés beszerelésének intézésében. Fontosnak tartjuk, hogy mind az Európai Unió etikai kódexét, mind pedig saját normáinkat betartsuk. Ez biztosítja az Ön számára a kiszolgálás és a kiválasztott haszongépjárművek maximális minőségét. Kizárólag megbízható, elismert partnerekkel dolgozunk, illetve rajtuk keresztül végezzük a beszerzéseket.

Tehergépjármű-vásárlás a régi eszköz beszámításával

Ha megvan az új, mit kezdjünk a régivel? A megoldás egyszerűbb, mint gondolná. Meglévő járművének piaci értékét felbecsüljük, és árajánlatot készítünk. A használt haszongépjárműveket vagy munkagépeket beszámítjuk, így az új kiválasztását követően csak a két ár különbözetét kell kifizetnie. Ezáltal Önnek a régebbi, használt tehergépjárművek eladása nem jelent gondot, ezt a terhet kollégáink leveszik a válláról.

Haszongépjárművek importja rendelésre

Sajnos, néha megtörténik az is, hogy aktuális kínálatunkban nem találja meg az elképzeléseinek megfelelő eszközt. A tehergépjárművek eladása szélesebb körből is történhet: kollégáink Európa-szerte felkutatják Önnek az elképzelt modellt, amelynek megtalálásáról azonnal értesítjük. Az előleg kifizetését követően pedig nincs más dolga, mint megvárni, amíg elvégezzük Ön helyett a behozatal és a forgalomba helyezés folyamatait.

Adminisztratív szolgáltatások

Azt követően, hogy kiválasztotta az Ön számára ideális járművet, meg kell küzdenie a bürokrácia útvesztőivel. Azonban ezt az idegőrlő és hosszan tartó folyamatot sem kell feltétlenül Önnek intéznie. Kollégáink rendelkezésére állnak teljeskörű ügyintézéssel. Így tudjuk garantálni, hogy vásárlását követően a leggyorsabban elkészüljenek az adminisztratív folyamatok, abban az esetben is, ha külföldről behozott járművet választ.

Járművek és munkagépek bérlése

Haszongépjárművek, kamionok és munkagépek bérlésével kapcsolatban is számíthat ránk. Ha csak időszakosan van szüksége egy-egy járműre, akkor sem kell tovább keresnie. Családi vállalkozásként tudjuk, hogy a világ folyamatos változásaira reagálnunk kell. Éppen ezért tesszük lehetővé ügyfeleink számára, hogy vásárlás helyett bérlet formájában is hozzá tudjanak jutni a kiválasztott járművekhez.

idata-logo

GPS flottakövetés, üzemanyag-kontroll és e-Útdíj - iData Kft.

Egy megfelelően beállított nyomkövető rendszer lehetővé teszi a járművek és a központ közötti 24 órás kapcsolatot. Emellett lehetővé teszi, hogy Ön percre pontosan tudja nemcsak azt, hogy merre járnak a figyelt járművek, hanem azt is, ki vezeti őket.
Szolgáltatások: Flottakövetés, e-Útdíj, Teljes üzemanyagkontroll, Elektronikus menetlevél, Lopásvédelem, Munkaidő ellenőrzése, Útnyilvántartás

netmaxx-logo

Biztosítási szolgáltatások - NetMaxx Hungary Kft.

Partnerünk a biztosítás szakértője, aki az Ön útjait is biztonságossá teszi. A gépjárművek biztosítását így egy helyen intézheti, attól függetlenül, hogy általános vagy speciális megoldásra van szüksége.
Szolgáltatások: Szállítmánybiztosítás, Haszongépjárművek biztosítása, Felelősségbiztosítás

biro-parts-logo

Alkatrészbeszerzés - Bíró Parts Kft.

Az alkatrészek beszerzése során fontos egy partner, aki folyamatosan rendelkezésre áll, bármilyen kérdés merüljön fel. Partnerünk kínálatában minden típushoz elérhetőek alkatrészek, gyorsan, kiváló ár/érték aránnyal és ingyenes kiszállítással.