Radvanská cesta, 946 32 Marcelová H-P 8:00-17:00, SZ 8:00-12:00
SK HU

Hírek

cover-image-Év végi értékelés – ahogy azt mi tesszük jan. 15, 2021

Év végi értékelés – ahogy azt mi tesszük

Minden év vége egy határkő, az emberek személyes életében is és természetesen, egy cég életében is.

Ilyenkor visszatekintünk, elemzéseket végzünk, táblázatok, számok…..mi volt hasznosnak mondható, mi működött a gyakorlatban és persze megnézzük azt is, mi nem szolgálta a vállalkozás fejlődését.

Természetesen, nem csak a tárgyi és anyagi dolgokat, rendszereket elemezzük, merthogy ezek nem működnek egy nagyon fontos mozgatórugó nélkül, az EMBER nélkül.

Az ember ad mindennek életet, kreativitásával, erejével, szorgalmával, szeretetével életre kelti. Majd az ötlet, a sok munka, igyekezet megtestesül az eredményben, legyen az bármiben mérve.

Ezt tartjuk mi a legfontosabbnak, az EMBERT! Bármelyik oldalról is ha nézzük, mindenképpen ez a tényező a legfontosabb és ezt mindenképpen értékelni kell.

Év végi

Fontosak a munkatársak!

Nélkülük az elképzelés csak elképzelés marad, és ugyanígy az Ügyfeleink is, mert ez a kettő mélyen összefügg. Ezért, mi mindkét oldalt megnéztük, és úgy gondoltuk, ajándékozunk, így köszönjük meg, és fejezzük ki az irántuk érzett hálánkat!

Hogy hálánkat megfelelő módon kimutathassuk munkatársaink felé, elgondolkodtunk, mi is lenne ennek a legmegfelelőbb módja. Úgy döntöttünk, hogy egy oklevél fennmarad a jövőre nézve is, illetve egy közös csapatépítő, pihentető hétvége mindannyiunknak hasznára válik, hiszen pihentet és összekovácsol. Így köszöntük meg az odaadó munkájukat.

ÉS hogy ki lett az év ÜGYFELE?

Aki egy alkalommal 3 gépjárművet vásárolt egyszerre, majd még visszatért 2 alkalommal további vásárlás céljából, amely szintén realizálódott? Hát SUTUS János, a SUTUS-BAU Kft. tulajdonosa! Őt is megajándékoztuk, és úgy láttuk, Neki is szüksége van egy kis pihenésre, így egy pihentető hétvégét tölthet el párjával Mátraházán, a 4 csillagos 4 ÉVSZAK Hotelben az EURO 3 Slovakia TRADE s.r.o. jóvoltából.

Gratulálunk Mindenkinek! Hálásan köszönjük ezt az esztendőt!

Kívánunk munkatársainknak és Ügyfeleinknek egy nagyon sikeres, bőséges új esztendőt! Nélkülük nem ment volna!

EURO 3 Slovakia TRADE sro csapata