Radvanská cesta, 946 32 Marcelová H-P 8:00-17:00, SZ 8:00-12:00
SK HU
euro3trade-vehicles

Új járműve már várja Önt!

euro3trade-category Tehergépjárművek euro3trade-category Félpótkocsik euro3trade-category Pótkocsik euro3trade-category Építőipari gépek euro3trade-category Mezőgazdasági gépek euro3trade-category Kishaszonjárművek euro3trade-category Személygépjárművek

Ahhoz, hogy a gépjárművásárlás sikeres legyen, Önnek nem kell értenie a dugattyúkhoz, a lengőkarokhoz vagy gömbcsuklókhoz. Elég, ha rendelkezésünkre állnak az Ön által preferált paraméterek, és mi biztosítjuk az Ön számára legmegfelelőbb eszközt. A gépjárművek eladása egyik oldalról sem rövidtávú döntés. A kiválasztott eszközök évekig szolgálják majd Önt. A célunk, hogy ez az élmény egyöntetűen pozitív legyen az ügyfeleinkben. Számunkra a személy- ill. tehergépjárművek és munkagépek eladása az út, ami az Ön elégedettségéhez vezet. Járjuk végig együtt!

Kiemeltek

Haszongépjárművek és munkagépek

Tekintse meg a kiemelt járművek és munkagépek kínálatát.

Célunk, hogy Önt is az elégedett ügyfeleink között tudhassuk. Feladatunknak érezzük, hogy minden kérdésére megnyugtató választ adjunk, a tehergépjárművek eladása során pedig gördülékeny ügyintézéssel segítsük Önt. Ügyfeleink számára egyablakos ügyintézést biztosítunk. Finanszírozási, biztosítási, de akár GPS flottakövetési, üzemanyag-felhasználási kérdésekkel sem kell máshoz fordulnia, valamint segítünk az adminisztratív terhek átvállalásával is. Kapcsolatunk nem ér véget az adásvételi szerződés aláírásával.

euro3trade euro3trade

Megbízható partner a haszongépjárművek és a munkagépek piacán!

euro3trade-brand

Világszerte ismert márkák

A kínálatunkban szereplő márkák világszerte ismertek és kedeveltek, így a minőség nem lehet kérdés. Garanciát vállalunk kollégáink felkészültségét és járműveink minőségét illetően.

euro3trade-trucks

Csak átvizsgált járművek

Kínálatunkban csak olyan haszongépjárművek szerepelnek, amelyek nem hagyják cserben. Ez pedig garantálja, hogy a tehergépjármű-vásárlás a tervezett eredménnyel záruljon.

euro3trade-clients

Ön van a középpontban

Célunk, hogy Ön elégedetten távozzon és boldog tulajdonosa legyen új járművének vagy munkagépének. Az elvárásait szem előtt tartva segítünk kiválasztani a megfelelő modellt.

euro3trade-quality

Elégedettségi garancia

2002 óta büszkék vagyunk visszatérő, elégedett ügyfeleinkre. Munkánk elismeréseként elnyertük a spanyol Tisvol billenős félpótkocsik kizárólagos értékesítési jogát.

Ha új járművet vásárolna, vagy eladná a régit, ne várjon tovább, lépjen velünk kapcsolatba!

Maradjon velünk!

Hírek és újdonságok

Itt láthatja legutóbbi bejegyzéseinket. Hogy ne maradjon le újdonságainkról, figyelje rendszeresen honlapunkat!

euro3-news-Év végi értékelés – ahogy azt mi tesszük Év végi értékelés – ahogy azt mi tesszük jan. 15, 2021
euro3-news-Üzleti kapcsolatépítés – BNI – Kapcsolat-építők GYŐR
Üzleti kapcsolatépítés – BNI – Kapcsolat-építők GYŐR
Október 1.-jén egy fantasztikus hangulatú üzleti találkozón vettünk részt partnerünk, Bíró ZOLTÁN, a BÍRÓ PARTS Kft. meghívásából. 49 üzletember, akik célja, hogy saját kapcsolati tőkéjükön keresztül, újabb és újabb üzleti kapcsolatokhoz segítsék más vállalkozásokat, s mindezt bizalmi alapon. A mai világban a BIZALOM megfizethetetlen, ugyanakkor biztos anyagi megtérülést, nyereséget hordoz magában mindkét fél számára.Üzleti kapcsolatépítés, amelynek fókuszában az EMBER volt. Egy ilyen találkozónak lehettünk részesei, ahol számunkra is voltak újabb lehetőségek, és természetesen mi is információkkal szolgáltunk azok felé, akiket segíteni tudtuk a mi kapcsolatainkkal. Köszönjük a meghívást!
nov. 02, 2020
euro3-news-Partnerként a FUVAROZÓI ROADSHOW-ón
Partnerként a FUVAROZÓI ROADSHOW-ón
2020. szept. 9.- Székesfehérvár Partnerünk, az iDATA Hungary és iDATA Slovakia meghívásának köszönhetően vettünk részt Székesfehérvárott a FUVAROZÓI ROADSHOW-ón, ahol rengeteg hasznos információval gyarapodtunk és természetesen kapcsolatokat építettünk. Számtalan fuvarozó és szállítmányozó képviseltette magát ezen a rendezvényen. Természetesen, elsődleges feladat volt a jelenlegi helyzet elemzése, kicsit visszatekintve a kezdetekre, majd pedig a jövőt láttatva. Fuvarozás és szállítmányozás a Korona-vírus idején, ahogy az érintettek tapasztalják Kiderült, hogy mint minden esetben, most is voltak nyertesek és vesztesek. Nem egyformán reagáltak a helyzetre a szegmensen belül sem az egyes cégek, vállalkozások, de abban az egy dologban közös álláspontot képviseltek, hogy szinte minden cég rákényszerült a működését tekintve némi változtatásra, átstrukturálásra, azzal a céllal, hogy elkerülje a legrosszabbat, vagy hogy éppen jól, jobban jöjjön ki a helyzetből. A különböző ágazatokat tehát különböző módokon befolyásolta, ill. befolyásolja a koronavírus; akik elszenvedik ennek a negatív hatásait, azoknak veszteséges adatokkal, forgalom visszaeséssel, legrosszabb esetben cégbezárásokkal kell szembenézniük. Bíztató volt viszont az a hozzáállás, amelyet a jelenlévők képviseltek. Nagyrészük kihívásként tekint a mai helyzetre, és úgy gondolja, hogy lesz lehetősége a jövőben ezt a helyzetet úgy kezelni, hogy a vállalkozása, ill. a cég javára forduljon mindaz a tapasztalat, amelyet most megélnek. Ez az építő jellegű hozzáállás igazán példa értékű lehet mindannyiunk számára. Kicsit kívülállóként, hiszen megjegyzem, az EURO 3 Slovakia TRADE s.r.o. tehergépjármű értékesítőként csak az eszközt hivatott bebiztosítani ügyfeleinek, de sikerült mélyebb betekintést nyernünk ügyfeleink, valamint partnereink életébe, mindennapos gondjaikba, így meggyőződésem, hogy a jövőben, mindezen információk birtokában még nagyobb segítségére tudunk lenni vevőinknek. Természetesen partnerünk, az iDATA Hungary és iDATA Slovakia egy prezentáció keretében szemléltette, hogy hogyan támogathatja legújabb fejlesztésük a NaviTrack a fuvarszervezést és a számlázást. Arra következtetésre jutottunk, hogy lehet nélküle dolgozni, de nem érdemes. Köszönjük a meghívást.
szept. 21, 2020