Radvanská cesta, 946 32 Marcelová H-P 8:00-17:00, SZ 8:00-12:00
SK HU
euro3trade-vehicles

Új járműve már várja Önt!

euro3trade-category Tehergépjárművek euro3trade-category Félpótkocsik euro3trade-category Pótkocsik euro3trade-category Építőipari gépek euro3trade-category Kishaszonjárművek euro3trade-category Mezőgazdasági gépek

Ahhoz, hogy a tehergépjármű-vásárlás sikeres legyen, Önnek nem kell értenie a dugattyúkhoz, a lengőkarokhoz vagy gömbcsuklókhoz. Elég, ha rendelkezésünkre állnak az Ön által preferált paraméterek, és mi biztosítjuk az Ön számára legmegfelelőbb eszközt. A tehergépjárművek eladása egyik oldalról sem rövidtávú döntés. A kiválasztott haszongépjárművek évekig szolgálják majd Önt. A célunk, hogy ez az élmény egyöntetűen pozitív legyen az ügyfeleinkben. Számunkra a tehergépjárművek és munkagépek eladása az út, ami az Ön elégedettségéhez vezet. Járjuk végig együtt!

Kiemeltek

Haszongépjárművek és munkagépek

Tekintse meg a kiemelt járművek és munkagépek kínálatát.

Célunk, hogy Önt is az elégedett ügyfeleink között tudhassuk. Feladatunknak érezzük, hogy minden kérdésére megnyugtató választ adjunk, a tehergépjárművek eladása során pedig gördülékeny ügyintézéssel segítsük Önt. Ügyfeleink számára egyablakos ügyintézést biztosítunk. Finanszírozási, biztosítási, de akár GPS flottakövetési, üzemanyag-felhasználási kérdésekkel sem kell máshoz fordulnia, valamint segítünk az adminisztratív terhek átvállalásával is. Kapcsolatunk nem ér véget az adásvételi szerződés aláírásával.

euro3trade euro3trade

Megbízható partner a haszongépjárművek és a munkagépek piacán!

euro3trade-brand

Világszerte ismert márkák

A kínálatunkban szereplő márkák világszerte ismertek és kedeveltek, így a minőség nem lehet kérdés. Garanciát vállalunk kollégáink felkészültségét és járműveink minőségét illetően.

euro3trade-trucks

Csak átvizsgált járművek

Kínálatunkban csak olyan haszongépjárművek szerepelnek, amelyek nem hagyják cserben. Ez pedig garantálja, hogy a tehergépjármű-vásárlás a tervezett eredménnyel záruljon.

euro3trade-clients

Ön van a középpontban

Célunk, hogy Ön elégedetten távozzon és boldog tulajdonosa legyen új járművének vagy munkagépének. Az elvárásait szem előtt tartva segítünk kiválasztani a megfelelő modellt.

euro3trade-quality

Elégedettségi garancia

2002 óta büszkék vagyunk visszatérő, elégedett ügyfeleinkre. Munkánk elismeréseként elnyertük a spanyol Tisvol billenős félpótkocsik kizárólagos értékesítési jogát.

Ha új járművet vásárolna, vagy eladná a régit, ne várjon tovább, lépjen velünk kapcsolatba!

Maradjon velünk!

Hírek és újdonságok

Itt láthatja legutóbbi bejegyzéseinket. Hogy ne maradjon le újdonságainkról, figyelje rendszeresen honlapunkat!

euro3-news-Üzleti kapcsolatépítés – BNI – Kapcsolat-építők GYŐR Üzleti kapcsolatépítés – BNI – Kapcsolat-építők GYŐR nov. 02, 2020
euro3-news-Partnerként a FUVAROZÓI ROADSHOW-ón
Partnerként a FUVAROZÓI ROADSHOW-ón
2020. szept. 9.- Székesfehérvár Partnerünk, az iDATA Hungary és iDATA Slovakia meghívásának köszönhetően vettünk részt Székesfehérvárott a FUVAROZÓI ROADSHOW-ón, ahol rengeteg hasznos információval gyarapodtunk és természetesen kapcsolatokat építettünk. Számtalan fuvarozó és szállítmányozó képviseltette magát ezen a rendezvényen. Természetesen, elsődleges feladat volt a jelenlegi helyzet elemzése, kicsit visszatekintve a kezdetekre, majd pedig a jövőt láttatva. Fuvarozás és szállítmányozás a Korona-vírus idején, ahogy az érintettek tapasztalják Kiderült, hogy mint minden esetben, most is voltak nyertesek és vesztesek. Nem egyformán reagáltak a helyzetre a szegmensen belül sem az egyes cégek, vállalkozások, de abban az egy dologban közös álláspontot képviseltek, hogy szinte minden cég rákényszerült a működését tekintve némi változtatásra, átstrukturálásra, azzal a céllal, hogy elkerülje a legrosszabbat, vagy hogy éppen jól, jobban jöjjön ki a helyzetből. A különböző ágazatokat tehát különböző módokon befolyásolta, ill. befolyásolja a koronavírus; akik elszenvedik ennek a negatív hatásait, azoknak veszteséges adatokkal, forgalom visszaeséssel, legrosszabb esetben cégbezárásokkal kell szembenézniük. Bíztató volt viszont az a hozzáállás, amelyet a jelenlévők képviseltek. Nagyrészük kihívásként tekint a mai helyzetre, és úgy gondolja, hogy lesz lehetősége a jövőben ezt a helyzetet úgy kezelni, hogy a vállalkozása, ill. a cég javára forduljon mindaz a tapasztalat, amelyet most megélnek. Ez az építő jellegű hozzáállás igazán példa értékű lehet mindannyiunk számára. Kicsit kívülállóként, hiszen megjegyzem, az EURO 3 Slovakia TRADE s.r.o. tehergépjármű értékesítőként csak az eszközt hivatott bebiztosítani ügyfeleinek, de sikerült mélyebb betekintést nyernünk ügyfeleink, valamint partnereink életébe, mindennapos gondjaikba, így meggyőződésem, hogy a jövőben, mindezen információk birtokában még nagyobb segítségére tudunk lenni vevőinknek. Természetesen partnerünk, az iDATA Hungary és iDATA Slovakia egy prezentáció keretében szemléltette, hogy hogyan támogathatja legújabb fejlesztésük a NaviTrack a fuvarszervezést és a számlázást. Arra következtetésre jutottunk, hogy lehet nélküle dolgozni, de nem érdemes. Köszönjük a meghívást.
szept. 21, 2020