Radvanská cesta, 946 32 Marcelová H-P 8:00-17:00, SZ 8:00-12:00
SK HU

Rólunk

Üzlet szívvel, lélekkel

Üdvözli Önt az EURO 3 SLOVAKIA TRADE!

Kik vagyunk?

euro3trade

Úgy gondoljuk a tehergépjárművek eladása nem egyszerű folyamat. Sokkal több annál. Ön ugyanis hosszútávra választ járművet. Ettől függ, hogy vállalkozása hogyan fog teljesíteni, illetve hogy Ön és munkatársai hogyan érzik majd magukat a munkavégzés során. Pontosan értjük és átérezzük az Ön helyzetét, éppen ezért a lehető legkörültekintőbben járunk el ügyfeleink érdekében. Folyamatosan képezzük magunkat, hogy ne csak a haszongépjárművek és munkagépek, hanem kollégáink is a legmagasabb színvonalat képviseljék. Számunkra a teljesítmény fokmérője az Ön elégedettsége.

euro3trade-truck

Mindent egy helyen

Csapatunk

Forduljon hozzánk bizalommal

Gergely Csaba-image
Gergely Csaba Tulajdonos ügyvezető gergely.csaba@euro3.sk +36 20 361 5301

Beszélt nyelvek:

euro3trade-hun euro3trade-ger euro3trade-rom
PaedDr. Gergely Henrietta-image
PaedDr. Gergely Henrietta Tulajdonos ügyvezető gergely.henrietta@euro3.sk +421 918 393 599

Beszélt nyelvek:

euro3trade-svk euro3trade-hun euro3trade-eng
Gergely Máté-image
Gergely Máté társtulajdonos – értékesítő gergely.mate@euro3.sk +421 905 872 792

Beszélt nyelvek:

euro3trade-svk euro3trade-cze euro3trade-hun euro3trade-eng
Gergely Balázs-image
Gergely Balázs társtulajdonos gergely.balazs@euro3.sk

PLanning

Miért tőlünk?

2002 óta állunk ügyfeleink rendelkezésére. Családi vállalkozásként értük el, hogy mára ügyfeleinken keresztül világszerte 19 országgal állunk üzleti kapcsolatban. Munkánk megbízhatóságát bizonyítják partnereink, akiknek értékelését itt tekintheti meg. Hiszünk abban, hogy szakmai hozzáértésre alapozva, folyamatos fejlesztéssel hiánytalanul ki tudjuk elégíteni ügyfeleink változó igényeit. Ezen alapelvek mentén folyik vállalkozásunkban mind a munkagépek, mind a tehergépjárművek eladása, felvásárlása és bérbeadása.

Értékesítés és felvásárlás
Segítség az adminisztrációban
Bérelhető gépek
Kizárólagos értékesítési partnerség
Finanszírozás és biztosítás
GPS nyomkövetés
euro3trade-selling

Ha már megtalálta a következő tehergépjármű vagy munkagép modellt, amivel vállalkozása új szintre léphet, a legjobb helyen jár. Megbízható partnerként állunk Ön mellett, akár régi eszközét is felvásároljuk, vagy beszámítjuk az új vételárába. A tehergépjármű-vásárlás nem csak telephelyünkről történhet meg, egész Európában felkutatjuk az Önnek megfelelőt!

euro3trade-administration

Biztosítjuk ügyfleink számára az egyablakos ügyintézést. Nem szükséges a bankban vagy biztosítóban hosszú órákat várnia az ügyintézésre, Elég, ha minket választ, és átvállaljuk Ön helyett az adminisztratív terheket. A megbeszélt időpontban menetkész állapotban fogja Önt várni a haszongépjármű, a teljeskörű ügyintézést követően.

euro3trade-rent

Nem a tehergépjármű-vásárlás az egyedüli megoldás, amiben ott állunk Ön mellett. Ha csak rövidebb ideig van szüksége egy-egy járműre vagy munkagépre, válassza bérleti lehetőségünket. Bérlőinket segítjük, hogy a céljaikhoz legjobban illeszkedő gépet vehessék igénybe a munkálatokhoz szükséges idő alatt.

euro3trade-tisvol

A spanyol gyártmányú Tisvol félpótkocsi kizárólagos képviselete vagyunk. A különböző modellek bár azonos célt szolgálnak, változatos módokat biztosítanak ezek eléréséhez.. Az eltérő szállítmánytípusokhoz egyedi termékcsaládokból választhat. A folyamatos innováció, illetve a svájci alumíniumötvözet-konstrukció garantálja az Ön elégedettségét.

euro3trade-insurance

Gépei beszerzése és biztosítása sarkalatos kérdés. Ahhoz, hogy a megfelelő gép és a megfelelő finanszírozási forma találkozzon, abban partnerünk segíti Önt. A beszerzéstől egészen a lízing elő- vagy végtörlesztéséig, valamint a biztosítás teljes ideje alatt tanácsadással, és a megfelelő pénzintézet kiválasztásával segítik Önt.

euro3trade-gps-tracking

A megvásárolt haszongépjárművek, munkagépek elláthatók GPS nyomkövetővel is. Hiába vannak fizikailag messze, Ön mégis mindenről azonnal tudhat. Megoldásaik lehetőséget adnak a flotta, a géppark folyamatos online követésére, az üzemanyag-fogyasztás ellenőrzésére és optimalizálására, az útnyilvántartások, valamint az útdíj- és parkolási díjak egyszerűbb kifizetésére.