Radvanská cesta, 946 32 Marcelová H-P 8:00-17:00, SZ 8:00-12:00
SK HU

Hírek

cover-image-Partnerként a FUVAROZÓI ROADSHOW-ón szept. 21, 2020

Partnerként a FUVAROZÓI ROADSHOW-ón

2020. szept. 9.- Székesfehérvár

Partnerünk, az iDATA Hungary és iDATA Slovakia meghívásának köszönhetően vettünk részt Székesfehérvárott a FUVAROZÓI ROADSHOW-ón, ahol rengeteg hasznos információval gyarapodtunk és természetesen kapcsolatokat építettünk.

Számtalan fuvarozó és szállítmányozó képviseltette magát ezen a rendezvényen. Természetesen, elsődleges feladat volt a jelenlegi helyzet elemzése, kicsit visszatekintve a kezdetekre, majd pedig a jövőt láttatva.

Fuvarozás és szállítmányozás a Korona-vírus idején, ahogy az érintettek tapasztalják

Kiderült, hogy mint minden esetben, most is voltak nyertesek és vesztesek. Nem egyformán reagáltak a helyzetre a szegmensen belül sem az egyes cégek, vállalkozások, de abban az egy dologban közös álláspontot képviseltek, hogy szinte minden cég rákényszerült a működését tekintve némi változtatásra, átstrukturálásra, azzal a céllal, hogy elkerülje a legrosszabbat, vagy hogy éppen jól, jobban jöjjön ki a helyzetből.

A különböző ágazatokat tehát különböző módokon befolyásolta, ill. befolyásolja a koronavírus; akik elszenvedik ennek a negatív hatásait, azoknak veszteséges adatokkal, forgalom visszaeséssel, legrosszabb esetben cégbezárásokkal kell szembenézniük.

Bíztató volt viszont az a hozzáállás, amelyet a jelenlévők képviseltek. Nagyrészük kihívásként tekint a mai helyzetre, és úgy gondolja, hogy lesz lehetősége a jövőben ezt a helyzetet úgy kezelni, hogy a vállalkozása, ill. a cég javára forduljon mindaz a tapasztalat, amelyet most megélnek.

Ez az építő jellegű hozzáállás igazán példa értékű lehet mindannyiunk számára.

Kicsit kívülállóként, hiszen megjegyzem, az EURO 3 Slovakia TRADE s.r.o. tehergépjármű értékesítőként csak az eszközt hivatott bebiztosítani ügyfeleinek, de sikerült mélyebb betekintést nyernünk ügyfeleink, valamint partnereink életébe, mindennapos gondjaikba, így meggyőződésem, hogy a jövőben, mindezen információk birtokában még nagyobb segítségére tudunk lenni vevőinknek.

Természetesen partnerünk, az iDATA Hungary és iDATA Slovakia egy prezentáció keretében szemléltette, hogy hogyan támogathatja legújabb fejlesztésük a NaviTrack a fuvarszervezést és a számlázást.

Arra következtetésre jutottunk, hogy lehet nélküle dolgozni, de nem érdemes.

Köszönjük a meghívást.