Radvanská cesta, 946 32 Marcelová H-P 8:00-17:00, SZ 8:00-12:00
SK HU
euro3trade-vehicles

Új járműve már várja Önt!

euro3trade-category Tehergépjárművek euro3trade-category Félpótkocsik euro3trade-category Pótkocsik euro3trade-category Építőipari gépek euro3trade-category Kishaszonjárművek euro3trade-category Mezőgazdasági gépek

Ahhoz, hogy a tehergépjármű-vásárlás sikeres legyen, Önnek nem kell értenie a dugattyúkhoz, a lengőkarokhoz vagy gömbcsuklókhoz. Elég, ha rendelkezésünkre állnak az Ön által preferált paraméterek, és mi biztosítjuk az Ön számára legmegfelelőbb eszközt. A tehergépjárművek eladása egyik oldalról sem rövidtávú döntés. A kiválasztott haszongépjárművek évekig szolgálják majd Önt. A célunk, hogy ez az élmény egyöntetűen pozitív legyen az ügyfeleinkben. Számunkra a tehergépjárművek és munkagépek eladása az út, ami az Ön elégedettségéhez vezet. Járjuk végig együtt!

Kiemeltek

Haszongépjárművek és munkagépek

Tekintse meg a kiemelt járművek és munkagépek kínálatát.

Célunk, hogy Önt is az elégedett ügyfeleink között tudhassuk. Feladatunknak érezzük, hogy minden kérdésére megnyugtató választ adjunk, a tehergépjárművek eladása során pedig gördülékeny ügyintézéssel segítsük Önt. Ügyfeleink számára egyablakos ügyintézést biztosítunk. Finanszírozási, biztosítási, de akár GPS flottakövetési, üzemanyag-felhasználási kérdésekkel sem kell máshoz fordulnia, valamint segítünk az adminisztratív terhek átvállalásával is. Kapcsolatunk nem ér véget az adásvételi szerződés aláírásával.

euro3trade euro3trade

Megbízható partner a haszongépjárművek és a munkagépek piacán!

euro3trade-brand

Világszerte ismert márkák

A kínálatunkban szereplő márkák világszerte ismertek és kedeveltek, így a minőség nem lehet kérdés. Garanciát vállalunk kollégáink felkészültségét és járműveink minőségét illetően.

euro3trade-trucks

Csak átvizsgált járművek

Kínálatunkban csak olyan haszongépjárművek szerepelnek, amelyek nem hagyják cserben. Ez pedig garantálja, hogy a tehergépjármű-vásárlás a tervezett eredménnyel záruljon.

euro3trade-clients

Ön van a középpontban

Célunk, hogy Ön elégedetten távozzon és boldog tulajdonosa legyen új járművének vagy munkagépének. Az elvárásait szem előtt tartva segítünk kiválasztani a megfelelő modellt.

euro3trade-quality

Elégedettségi garancia

2002 óta büszkék vagyunk visszatérő, elégedett ügyfeleinkre. Munkánk elismeréseként elnyertük a spanyol Tisvol billenős félpótkocsik kizárólagos értékesítési jogát.

Ha új járművet vásárolna, vagy eladná a régit, ne várjon tovább, lépjen velünk kapcsolatba!

Maradjon velünk!

Hírek és újdonságok

Itt láthatja legutóbbi bejegyzéseinket. Hogy ne maradjon le újdonságainkról, figyelje rendszeresen honlapunkat!